Dorpshuis de Eekhof

Ontmoeten in de BroekstreekBeheerder/beheerster Dorpshuis
Aan het einde van dit seizoen stopt de huidige beheerder met zijn functie binnen ons Dorpshuis. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe beheerder of beheerster voor het Dorpshuis.

Dorpshuis de Eekhof vervult een belangrijke, verbindende rol in de Broekstreek (Amen, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Geelbroek). Met diverse activiteiten, evenementen en als thuisbasis voor een aantal sporten van Sportvereniging de Broekstreek (SVDB) draagt het dorpshuis bij aan de leefbaarheid in de Broekstreek.

We zijn vanaf 1 september 2022 op zoek naar een nieuwe beheerder/beheerster voor ons dorpshuis voor gemiddeld 10-15 uur per week. Het is een gemiddelde inzet, de ene maand zal je meer werken dan de andere maand. Dit is afhankelijk van de activiteiten in het dorpshuis. De Horeca CAO is van toepassing.

We zijn vooral op zoek naar iemand die betrokken, representatief, zelfstandig en een proactieve beheerder is die het leuk vindt om de spil te zijn in het dorpshuis. Hieronder staat een opsomming van de taken die de beheerder momenteel uitvoert, maar wij zien zeker ook mogelijkheden wanneer bijvoorbeeld een aantal van deze punten je aanspreekt. Er is veel in overleg mogelijk.

Huidige takenpakket beheerder:

  • Ben je gastvrouw of gastheer bij activiteiten of bij reserveringen in het dorpshuis. Denk bijvoorbeeld aan kaarten, samen eten, kerst, beachvolleybal, toneel en vergaderingen.
  • Verzorg je de inkoop van benodigde horeca benodigdheden.
  • Ben je aanspreekpunt voor de (vaste) gebruikers van het dorpshuis.
  • Ben je verantwoordelijk voor afhandelen van reserveringen en beheer je de agenda van het dorpshuis.
  • Zorg je dat de ruimten in het dorpshuis representatief zijn en blijven.
  • Kun je maaltijden verzorgen tot plusminus 30 personen.
  • Beschik je over het diploma Sociale Hygiëne (kan op kosten dorpshuis worden behaald)
  • Heb je een proactieve houding richting het bestuur van het dorpshuis over verbeteringen, veranderingen en andere suggesties

Als beheerder heb je flexibele werktijden die mede afhankelijk zijn van de activiteiten. Je hebt veel vrijheid bij het invullen van de rol als beheerder.

Heb je interesse stuur dan je motivatie naar secretaris@eekhofekehaar.nl

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Marleen Eerland (06-38299666 of secretaris@eekhofekehaar.nl).

Download hier de vacaturetekst in PDF formaat.