Dorpshuis de Eekhof

Ontmoeten in de Broekstreek
Nieuws


Terug naar overzicht

04-04-2020

Noaberservice

Vanwege de huidige Corona-maatregelen waardoor iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, is het zeker voor kwetsbare groepen en ouderen lastig om belangrijke zaken zoals boodschappen te regelen.

Noaberschap is in de Broekstreek gelukkig vanzelfsprekend, toch kan het zijn dat het niet lukt om met familie of directe omgeving de boodschappen in huis te halen. Daarom start Dorpsbelangen in samenwerking met het Dorpshuis de Broekstreek Corona Noaberservice. We brengen vraag en aanbod bij elkaar via één centraal telefoonnummer.

Heb je hulp nodig?
Meld je dan aan bij Enith Rijzebol d.m.v. een telefoontje of WhatsApp bericht op telefoonnummer: 06 - 12 43 32 24. Enith zoekt iemand die de boodschappen voor je kan doen en brengt jullie met elkaar in contact.

Kun je hulp bieden?
Meld je dan aan bij Enith Rijzebol d.m.v. een telefoontje of WhatsApp bericht op telefoonnummer: 06 - 12 43 32 24. Je wordt dan op de lijst gezet. Als er hulp nodig is kan Enith contact met je opnemen om een boodschap te doen voor een buurtgenoot.

Praktisch
Boodschappen worden volgens voorschriften van RIVM overgedragen: dus bij de deur achtergelaten zonder fysiek contact

Betaling regelen aanbieder en aanvrager direct d.m.v. bankoverschrijving of een TIkkie. Kan dit niet, dan kan gebruik gemaakt worden van het mobiele PIN-apparaat van het Dorpshuis.

Meegeven van pinpas+pincode of contant geld is niet toegestaan.

Actuele informatie is altijd terug te vinden op: www.debroekstreek.euTerug naar overzicht